// Eficienta in business // Negocieri in stilul lui Donald ...

Negocieri in stilul lui Donald Trump Tactici si strategii pentru a castiga in orice tranzactie - George H. Ross
Negocieri in stilul lui Donald Trump
Tactici si strategii pentru a castiga in orice tranzactie

Editura:Meteor Publishing

Pret intreg: 27.90 RON
Pret pe site: 25.1 RON (TVA inclus)Disponibilitate: la cerere
Pentru comenzi va rugam sa ne scrieti pe adresa de email carte@meteorpress.ro


Descriere carte:


Donald Trump a devenit cel mai faimos negociator din lume in urma publicarii cartii sale The Art of Deal (Arta negocierii) care s-a vandut intr-un milion de exemplare, insa cartea aceea nu explica cum poti sa negociezi ca Trump. George Ross expune acum in detaliu modul in care oricine poate implementa tacticile si strategiile de negociere care l-au dus pe Trump in varful lumii afacerilor. In plus, Ross include si lectii invatate de la alti magnati ai afacerilor imobiliare din New York.

"In ultimii 30 de ani de lucru cu Donald Trump, am ajuns sa invat care este elementul esential in stilul lui de desfasurare a afacerilor: este un geniu in stabilirea relatiilor cu partea adversa. El intelege elementul uman. Rolul meu era de a negocia tranzactia; la asta ma pricep cel mai bine.
Viziunea ii apartine lui Trump, iar eu ma ocup de detalii, o combinatie care a functionat eficient pentru noi. Desi in prezent sunt cel mai bine cunoscut pentru rolul de gazda a emisiunii TV The Apprentice, am lucrat multi ani cu Donald in calitate de consilier, negociator si avocat. L-am privit cum a structurat si a incheiat tranzactii majore si l-am ajutat sa negocieze multe dintre cele mai mari afaceri imobiliare imaginabile."
George H. Ross, consilierul lui Donald Trump

Din cuprins: Consolidati o atmosfera de incredere, prietenie si satisfactie in relat iile cu partea adversa; Descoperiti ce doreste partea adversa, determinati-i punctele slabe si dezvaluiti informatii ascunse valoroase; Convingeti partea adversa ca va obtine mai mult decat se astepta; Folositi in avantajul dumneavoastra timpul, termenele finale, impasurile si taraganarile; Recurgeti la tactici psihologice de negociere; Deveniti un expert in subiectul pe care-l negociati; Fiti flexibili si analizati mai multe solutii pentru fiecare impas; Apelati la puternice instrumente organizatorice si de planificare care sa va ajute sa castigati.


De acelasi autor:


Colectie: Eficienta in business

ISBN: 978-973-728-231-6

Format: 16.5 x 23.5 cm

Nr. pagini: 240

An aparitie: 2007

Citeste un fragment
Cine a cumparat aceasta carte a mai cumparat:

Go Back
 .: Cosul meu
shopping_cart

Aveti 0 carti in cos, in valoare de 0 RON.

 .: Newsletter

Oferta Biblioteca

PARTENERI

Facebook Twitter LinkedIn