// Eficienta in business // Cele mai reusite 100 idei de ...

Cele mai reusite 100 idei de afaceri  din toate timpurile - Ken Langdon
Cele mai reusite 100 idei de afaceri din toate timpurile
Titlu Original: The 100 Greatest Business Ideas of All Time
Ken Langdon

Editura:Meteor Publishing

Pret intreg: 16.40 RON
Pret pe site: 14.8 RON (TVA inclus)Disponibilitate: la cerere
Pentru comenzi va rugam sa ne scrieti pe adresa de email carte@meteorpress.ro


Descriere carte:

Cum puteti profita la cel mai inalt nivel de milioanele de idei de afaceri care ne bombardeaza zilnic? Cum puteti aplica tehnici de vanzari si marketing care sa functioneze cu regularitate? Cum puteti proceda astfel incat munca sa va fie mai simpla si mai usoara? Sau macar de unde sa incepeti?

Multor companii le poate fi aplicat un aforism celebru in lumea afacerilor: Nici unul dintre planurile lui n-a avut succes si nici unul dintre succesele lui n-a fost planificat. Planificate sau nu, ideile din cartea aceasta au ca factor comun succesul; uneori au fost idei simple, dar cu urmari uriase (ideea 57, Biro), alteori idei extrem de complicate, al caror succes material nu a dus imediat la rasplata financiara (ideea 22, Eurotunelul).

Cele mai reusite 100 idei de afaceri din toate timpurile ofera unele dintre cele mai celebre, si ocazional scandaloase, idei de afaceri. Indiferent daca au fost sau nu planificate, ideile din cartea aceasta au fost selectate nu doar pentru importanta lor, ci si pentru oportunitatea de a invata din ele o lectie rapida si utila.

Intr-o lume in care puterea ideilor o depaseste pana si pe cea a banilor, Cele mai reusite 100 idei de afaceri din toate timpurile va va ajuta sa invatati de la cei mai buni si sa va schimbati felul in care va desfasurati afacerile.


De acelasi autor:


Colectie: Eficienta in business

ISBN: 978-973-728-092-3

Format: 13 x 20 cm

Nr. pagini: 240

An aparitie: 2006

Cine a cumparat aceasta carte a mai cumparat:

Go Back
 .: Cosul meu
shopping_cart

Aveti 0 carti in cos, in valoare de 0 RON.

 .: Newsletter

Oferta Biblioteca

PARTENERI

Facebook Twitter LinkedIn