// Istorie // Originile serviciilor de informatii

Originile serviciilor de informatii - Francis Dvornik
Originile serviciilor de informatii
Francis Dvornik

Editura:Meteor Publishing

In curs de aparitie


Descriere carte:

Originile serviciilor de informatii

Orientul Apropiat antic, Persia, Grecia, Roma, Bizant, imperiile musulmane arabe, Imperiul Mongol, China, Cnezatul Moscovei

 

Lucrarea de fata este o incercare noua de a trata un subiect in general neglijat de istorici si ne poate ajuta sa intelegem mai bine unele evenimente istorice, atat din trecut, cat si din prezent. 

Am adunat toate materialele pe care le-am gasit in timpul cercetarilor mele pentru alte proiecte si le-am publicat cu titlul Originile serviciilor de informatii.

Majoritatea lucrarii se bazeaza pe surse originale, care sunt citate in text. Deoarece am vrut ca lucrarea aceasta sa se adreseze publicului larg am omis notele de subsol si analizele stiintifice extinse, totusi cercetatorii interesati de diverse probleme vor putea verifica atat citatele, cat si deductiile mele in conformitate cu editiile enumerate in bibliografie, care sunt usor accesibile specialistilor. Fiecare capitol are o bibliografie a surselor si a publicatiilor utilizate in realizarea sa. Studierea institutiilor similare din imperiile arabe musulmane a prezentat unele dificultati. Din fericire, desi multe lucrari de istorie arabe sunt inca nepublicate, majoritatea surselor necesare unui astfel de studiu sunt disponibile in traduceri in engleza sau franceza.



Colectie: Istorie

ISBN: 978-973-728-815-8

Format: 13x20

Nr. pagini: 336

An aparitie: 2021

Go Back
 .: Cosul meu
shopping_cart

Aveti 0 carti in cos, in valoare de 0 RON.

 .: Newsletter

Oferta Biblioteca

PARTENERI

Facebook Twitter LinkedIn