// Istorie // Floarea desertului. Calatoria ...

Floarea desertului. Calatoria extraordinara a unei nomade din desert - Waris Dirie si Cathleen Miller
Floarea desertului. Calatoria extraordinara a unei nomade din desert
Waris Dirie si Cathleen Miller

Editura:Meteor Publishing

Pret intreg: 32.00 RON
Pret pe site: 28.8 RON (TVA inclus)Disponibilitate: la cerere
Pentru comenzi va rugam sa ne scrieti pe adresa de email carte@meteorpress.ro


Descriere carte:

Floarea deșertului este povestea adevarata si extraordinara a vieții lui Waris Dirie. Toate evenimentele prezentate sunt autentice, bazate pe amintirile ei. Cartea a fost ecranizata in 2009.

Waris Dirie a fugit de viața ei asuprita din deșertul african, pe cand era doar o adolescenta, analfabeta și saraca, neavand asupra ei decat un veșmant zdrențaros. A traversat singura periculosul deșert somalez, indreptandu-se catre Mogadiscio – prima etapa a unei calatorii remarcabile, care avea s-o duca la Londra, unde a lucrat ca servitoare intr-o reședința. In urma unei intorsaturi spectaculoase a vieþii, a ajuns apoi in toate colțurile lumii, ca model de renume mondial și, finalmente, la New York, unde a devenit ambasador ONU pentru drepturile omului.

 

Supermodel de faima mondiala, WARIS DIRIE este ambasador special ONU, calitate in care calatorește in toata lumea, susținand cu pasiune și convingere drepturile omului. A fost ambasador special ONU pentru eliminarea mutilarii genitale feminine. Ulterior a inființat Desert Flower Foundation, menita sa promoveze drepturile femeilor in Africa.

 

 

„Povestea lui Waris este una a curajului remarcabil. Din deșerturile Somaliei, in lumea modei, ea lupta impotriva oprimarii și iese campioana. Waris este inspirația cea mai frumoasa pentru toți.” – Elton JohnColectie: Istorie

ISBN: 978-606-8653-91-4

Format: 13x20

Nr. pagini: 256

An aparitie: 2016

Citeste un fragment
Cine a cumparat aceasta carte a mai cumparat:

Go Back
 .: Cosul meu
shopping_cart

Aveti 0 carti in cos, in valoare de 0 RON.

 .: Newsletter

Oferta Biblioteca

PARTENERI

Facebook Twitter LinkedIn