// Istorie // Vanatoare de nazisti

Vanatoare de nazisti - Guy Walters
Vanatoare de nazisti
Titlu Original: Evil Hunting
Guy Walters

Editura:Meteor Publishing

Pret intreg: 27.94 RON
Pret pe site: 25.1 RON (TVA inclus)Disponibilitate: la cerere
Pentru comenzi va rugam sa ne scrieti pe adresa de email carte@meteorpress.ro


Descriere carte:

La sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial, unii dintre membrii proeminenti ai Partidului Nazist au scapat din ruinele celui de-al Treilea Reich. Numele multora – Adolf Eichmann, Josef Mengele, Franz Stangl, Klaus Barbie etc. – au rezonante adanci in istoria secolului al XX-lea, nu numai prin monstruozitatea crimelor comise, ci si din cauza naturii obscure a existentei lor postbelice, in adancurile Americii Latine, mereu cu un pas inaintea urmaritorilor.


Modul in care au fugit din Germania este spectaculos. Au calatorit pe rute tainice, pitindu-se in castele sinistre pe inaltimile Alpilor austrieci si au fost preluati de agenti secreti argentinieni tenebrosi. Tentativele de a-i aduce in fata justitiei sunt la fel de impresionante, cu supravietuitori razbunatori din Holocaust, politicieni incompetenti si planuri indraznete de a-i rapi sau a-i asasina pe fugari.


Pentru a reconstitui istoria adevarata a fugii nazistilor la sfarsitul razboiului si a sortii lor ulterioare, Guy Walters a calatorit prin toata lumea, a intervievat vanatori de nazisti si nazisti deopotriva, fosti agenti secreti, a parcurs personal rutele de evadare si a cernut arhive din Germania, Marea Britanie, Statele Unite, Austria si Italia.

 

Guy Walters este autorul a sase carti despre al Doilea Razboi Mondial, printre care Berlin Games. Fost ziarist la The Times, el scrie despre subiecte istorice pentru presa britanica. Traieste in Wiltshire impreuna cu sotia, autoarea Annabel Venning, si cei doi copii ai lor.

 

 

 

 Colectie: Istorie

ISBN: 978-973-728-574-4

Format: 13x20

Nr. pagini: 576

An aparitie: 2012

Citeste un fragment
Cine a cumparat aceasta carte a mai cumparat:

Go Back
 .: Cosul meu
shopping_cart

Aveti 0 carti in cos, in valoare de 0 RON.

 .: Newsletter

Oferta Biblioteca

PARTENERI

Facebook Twitter LinkedIn