// Evenimente

Invitatie la targ 

Dragi cititori si prieteni ai editurii Meteor Press,

 

 

In perioada 25-29 noiembrie 2009 va asteptam la Targul International Gaudeamus - Carte de invatatura, centrul expozitional Romexpo, standul 40, cu titluri noi si cu reduceri de 25-50% din pretul de catalog.


DESPRE NOUTATI

In colectia Business, Editura Meteor Press a editat:

 

Maniere si obiceiuri europene de business, autor Mary Murray Bosrock. Cartea este un ghid complet pentru oamenii de afaceri care calatoresc in Europa si vor sa stie mai multe despre obiceiuri, culturi si comunicare. Sunt trecute in revista diferite aspecte ce individualizeaza 30 de tari europene, de la maniere si forme de salut la practici legate de punctualitate si modalitati de a face afaceri.

 

Maestrii marketingului, autor  Sultan Kermally. Lucrarea reprezinta cu mult mai mult decat o serie de rezumate: Sultan Kermally a colaborat direct cu multe dintre personajele cartii, inclusiv cu Peter Drucker, Philip Kotler si Michael Porter. Acest lucru i-a permis sa sintetizeze, sa reflecte aspecte contrastante si sa comenteze in profunzime si in deplina cunostinta de cauza fiecare dintre conceptele-cheie abordate.

 

La care se adauga SURPRIZELE:

Iuliana Marciuc in MIEZUL ZILEI, autori Oana Georgescu, Radu Stefanescu, Lucia Sterian, Marius Andron

HOROSCOP 2010, autor Kris Brandt Riske

De ce gresim, autor Joseph T.Hallinan

Spiritul Reiki. Manualul complet al sistemului Reiki, autori Walter Lubeck, Frank Arjava Petter, William Lee Rand

 

Vineri  27 noiembrie 2009, ora 18, va invitam la lansarea volumului Iuliana Marciuc in MIEZUL ZILEI, autori Oana Georgescu, Radu Stefanescu, Lucia Sterian, Marius Andron.

Din paginile acestei carti veti afla care a fost evolutia profesionala a Iulianei Marciuc, cum a inceput colaborarea ei cu Televiziunea Romana, care i-au fost succesele, momentele memorabile ale carierei, atat cele mai frumoase, cat si cele mai putin reusite.

Veti avea parte si de cateva destainuiri din viata intima – evocarea unei adieri romantice de august si implinirea celui mai frumos vis. Textele sunt insotite de o frumoasă serie de fotografii-portret si de instantanee foto din viata profesionala, alaturi de persoane dragi sau celebre.

Cititorilor li s-a pregatit si o frumoasa surpriza prin includerea unui capitol cu previziunile pentru anul 2010 ale reputatului astrolog Radu Stefanescu.

 

Editura METEOR PRESS va asteapta la targ!

Pentru mai multe informatii va rugam contactati:
Raluca Tirnauceanu
PR Manager

0735 159 302

 .: Cosul meu
shopping_cart

Aveti 0 carti in cos, in valoare de 0 RON.

 .: Newsletter

Oferta Biblioteca

PARTENERI

Facebook Twitter LinkedIn