// Evenimente

Lansare de carte la Gaudeamus 2014 

 

Destinul dramatic al poporului armean

prezentat in evenimentul de lansare a volumului

Insemnarile lui Aram

 

la Editura Meteor Press

 

Editura Meteor Press are placerea sa va invite la evenimentul de lansare - cu tema istorica "Destinul dramatic al poporului armean" - a volumului Insemnarile lui Aram, scris de Maria Angels Anglada.

Cartea evoca intamplarile consemnate de un baiat de 15 ani care este silit sa ia drumul pribegiei alaturi de mama sa, calatorind din tara in tara pana la Marsilia, in perioada cumplitelor evenimente prin care a trecut poporul armean in perioada 1915-1916.

 

Lansarea va avea loc vineri, 21 noiembrie 2014, ora 17.00, la Romexpo, cu ocazia desfasurarii targului de carte "Gaudeamus-carte de invatatura", in perioada 19-23 noiembrie 2014.

 

Ne vor onora cu prezenta la masa dezbaterilor:

  • E.S. Hamlet Gasparian, Ambasador Extraordinar si Plenipotentiar al Republicii Armenia in Romania;
  • Adrian Cioroianu, Decan al Facultatii de Istorie din cadrul Universitatii Bucuresti;
  • Varujan Vosganian, Vicepresedinte al Partidului National Liberal, scriitor;
  • Bedros Horasangian, analist politic.

Va recomandam sa descoperiti literatura catalana prin lucrarile de exceptie editate la Meteor Press: Vioara de la Auschwitz (ed. 2010) - Maria Angels Anglada, Fericirea. Barcelona, 1909 (ed. 2014) - Lluis-Anton Baulenas, Nasul lui Mussolini (ed. 2010) - Lluis-Anton Baulenas, Pentru un sac de oase (ed. 2011) - Lluis-Anton Baulenas.

 

Parteneri:

Revista Historia, Magazin Istoric, Teatrul Evreiesc de Stat, liternet.ro, ziare.com, 121.ro, Observator cultural, Ziarul de Duminica, filme-carti.ro, cititorul.com, TvCity, port.ro, 4arte.ro, studentie.ro, PRwave.ro.

 .: Cosul meu
shopping_cart

Aveti 0 carti in cos, in valoare de 0 RON.

 .: Newsletter

Oferta Biblioteca

PARTENERI

Facebook Twitter LinkedIn