// Evenimente

METEOR PRESS la Targul de Carte BOOKFEST 2009


      

      


In cadrul targului de carte Bookfest 2009, desfasurat la Romexpo, intre 17-21 iunie 2009, editura Meteor Press a oferit cititorilor carti din domenii variate: business, istorie, psihologie, dezvoltare personala, legislatie, medicina alternativa, aventuri, suspans.


Evenimentul de lansare a volumului Femeia Hopa-Mitica - Povesti din lumea care ma-ncojoara de Cristina Stamate a avut loc la STANDUL Editurii METEOR PRESS si a fost urmat de o sedinta de autografe pentru care s-a stat mult la coada. Ivitatii au vorbit la superlativ despre Cristina Stamate si despre aceasta carte al carei succes este deja previzibil si anuntat. Cel mai asteptat a fost discursul indragitei actrite, emotionant si de o sinceritate coplesitoare.


   "Toata admiratia pentru femeia moderna, puternica, desteapta, cu muscultura fin cizelata de exercitiile aerobice, cu dara senzuala de parfum pe care o lasa in urma-i cand iese grabita din masina, indreptandu-si gleznele rasate catre cumparaturi sau afacerea pe care o conduce.

   Sarut mana femeilor de la tara, care si-au construit propria dinastie de truditori sau carturari, globtroterri rupti in fund, ce au parcurs drumul din ulita prafuita pana-n centrul capitalei... la fel de plin de praf....” FEMEIA HOPA-MITICA - POVESTI DIN LUMEA CARE MA-NCONJOARA de Cristina STAMATE.


Actrita Teatrului de Revista Constantin Tanase Stela Popescu, colega sa de scena a semnat postfata acestei carti si i-a fost alaturi, asemeni tuturor celor care o iubesc si o admira, prietenii si colegii de breasla si reprezentantii editurii. A fost prezenta si echipa aproape completa a Teatrului de Revista - Adriana Trandafir (cu fiica sa Maria Speranta), Valentina Fatu (cu baietelul sau, Vladut), Raluca Guslicov, Ana Maria Donosa, Monalisa Basarab, Liliana Mocanu si scriitorul Aurel Storin, Gabriel Cotabita, Mondenul Mihai Bendeac, Nuami Dinescu - Tanta, fosta partenera a lui TEO, criticul literar Ileana Lucaciu (a semnat prefaþa cartii), Carmen Plesea (KAO Fashion), directorul Editurii METEOR PRESS Gigi Alecu, Ioana Barzeanu - redactorul cartii.

 

Tumultoasa, mereu in verva, debordand de vitalitate, de umor, dar si de autoironie, Cristina Stamate deschide cu aceasta carte o fereastra spre lumea din strada, o lume pestrita, galagioasa, colorata, autentica. Eseurile adunate in aceste pagini sunt franturi din viata, din viata sa de artist dedicata Teatrului de Revista Constantin Tanase si surprinse, ca si pe scena, in cheie tragi-comica.

 

Evenimente organizate de Editura METEOR PRESS la Bookfest 2009
• Lansarea volumului Evadare de la Auschwitz de Andrei Pogojev - Vineri, 19 iunie, ora 18.00
• Lansarea volumului Femeia Hopa-Mitica - Povesti din lumea care ma-ncojoara de Cristina Stamate - Sambata, 20 iunie, ora 16.00
• Lansarea volumului Stacana. Triptic cu Ahoe si Toma Caragiu de Miron Costin - Sambata, 20 iunie, ora 18.00

 .: Cosul meu
shopping_cart

Aveti 0 carti in cos, in valoare de 0 RON.

 .: Newsletter

Oferta Biblioteca

PARTENERI

Facebook Twitter LinkedIn