// Evenimente

Tombola "Meteor Press te trimite la mare" si-a desemnat castigatorii


      

      


Tombola "Meteor Press te trimite la mare" si-a desemnat castigatorii. Duminica, 10 mai 2009, la ora 11:30, in cadrul Targului International de carte Librex a avut loc extragerea castigatorilor.

Domnul Dan Diaconu din Iasi a castigat Marele premiu, un sejur de 6 zile pentru doua persoane in statiunea Jupiter.

Premiul al doilea, constand in 7 seturi de carti, fiecare in valoare de 100 de lei a fost obtinut de: Zbereanu Bernadeta, Tomulescu Cornelia, Dorin Lavinia Andra, Protaila Mihaela, Branzila Cristina, Stoica Mariana, Butnariu Mihaela.

Premiul al treilea, constand in 5 invitaii pentru doua persoane la spectacolul Mincinosul (20 mai, Casa de Cultura a Studentilor din Iasi) a fost castigat de: Herea Violeta, Bjela Viorica, Lungu Carmen, Arustei Tudor, Turcuman Valica.

In perioada 6 mai - 10 mai 2009, Editura Meteor Press a organizat tombola "Meteor Press te trimite la mare", oferind cititorilor care au cumparat o carte Meteor Press sansa de a petrece o vacanta de 6 zile in statiunea Jupiter.
Concursul s-a desfasurat in cadrul Targului International de carte Librex, Iasi (6-10 mai 2009).

Editura Meteor Press a luat fiinta in 1999 la Bucuresti si s-a specializat initial in editarea de carte scolara, raspunzand atunci nevoilor unui public format in principal din elevi, studenti si cadre didactice. S-a impus apoi si in atentia publicului iubitor de limbi straine prin editarea de dictionare bilingve, ghiduri de conversatie si materiale auxiliare pentru studiul limbilor straine.
Ulterior, Meteor Press si-a definit si mai bine specificul, ajungand acum sa reprezinte: domeniul titlurilor de business care a impus crearea unei marci editoriale distincte, Meteor Business, reunindu-i pe marii maestri ai lumii afacerilor; colectia de ghiduri turistice Fodor's; cartile motivationale; colectia de titluri atractive pentru pasionatii de istorie; colectia cartilor practice, cu sfaturi pentru cei preocupati de viata de cuplu, pescuit, arta culinara.


Pentru mai multe informatii va rugam sa contactati:
Raluca Tirnauceanu Coordonator Marketing & PR
Tel mobil: 0735 159 302

 .: Cosul meu
shopping_cart

Aveti 0 carti in cos, in valoare de 0 RON.

 .: Newsletter

Oferta Biblioteca

PARTENERI

Facebook Twitter LinkedIn