// Evenimente

Ghidul Verde Michelin Romania soseste la Sibiu 

           

Sibiu, oraș de 3 stele Michelin

 

Sâmbătă, 26 mai 2012, ora 16.00, în Sala de Consiliu a Primăriei Sibiu, va avea loc conferința de presă „Sibiu, oraș de 3 stele Michelin” la care vor participa:

-          Dl Klaus Iohannis, Primarul Municipiului Sibiu,

-          Dl Eric Faidy, Președintele Michelin România și Balcani,

-          Dl Constantin Chiriac, Directorul Festivalului de Teatru de la Sibiu,

-          Dl Eugen Iordănescu, Directorul General al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Sibiu,

-          Dl Gigi Alecu, Directorul editurii Meteor Press.

 

Evenimentul este organizat de Michelin România și editura Meteor Press în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Sibiu.

 

În perioada 24-27 mai 2012, editura Meteor Press participă la Târgul de Carte BOOKenthal Sibiu organizat în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.

 

Ne găsiți în curtea interioară a Muzeului Național Brukenthal la standul C3. Meteor Press a pregătit cărți noi, reduceri de preț și o surpriză pentru toți sibienii: sărbătorirea unui an de la lansarea Ghidului Verde Michelin România în care Sibiul a primit ce mai înaltă distincție Michelin, 3 stele. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 26 mai 2012, ora 18.00 în prezența:

-         Dl Eric Faidy, Președintele Michelin România și Balcani,

-         Dl Prof. Univ. Dr. Sabin Luca, Director General al Muzeului Național Brukenthal,

-         Dna Ioana Luca, Șefa Secției „Galerii de Artă Populară”, Complexul Național Muzeal Astra,

-         Dl Gigi Alecu, Directorul editurii Meteor Press.

 

Vă așteptăm sâmbătă, 26 mai la ora 18.00 în spațiul de evenimente organizat în incinta Muzeului Național Brukenthal pentru Târgul de Carte BOOKenthal Sibiu 2012.

 

Sibiu este singurul oraș din România cotat de specialiștii Michelin la 3 stele, ceea ce înseamnă că „Mica Vienă” trebuie vizitată neapărat.

 

Pentru pregătirea ediției românești, autorii Ghidului Verde Michelin au colindat întreaga țară timp de mai multe luni, vizitând un număr mare de locații și făcând o selecție. Ca urmare, opt situri turistice românești au fost desemnate cu cea mai înaltă distincție a Ghidului Verde Michelin – trei stele (de vizitat neapărat): mănăstirile din Bucovina, Maramureșul, Dragomirna, Sibiul, Transfăgărășanul, Horezu, Prejmerul și Delta Dunării. În afară de București, numeroase orașe și sate, dar și monumente și muzee, au fost desemnate cu două stele (merită o oprire) sau cu o stea (sunt interesante).

 

"După ce au petrecut o mulțime de timp învățand și scriind despre România, descoperind că aceasta este într-adevăr o destinație minunată, scriitorii noștri au fost dornici de a le oferi cititorilor această colecție cu cele mai interesante lucruri de văzut și făcut în România. Ne dorim ca Ghidul Verde Michelin pentru România să-i ajute pe români să-și redescopere țara." a declarat Eric Faidy, Președinte Michelin România și Balcani.

 

Cu un patrimoniu natural de o varietate incredibilă, România este încă un loc ce așteaptă să fie descoperit, cu multe secrete ascunse chiar și pentru locuitorii săi. Ghidul Verde Michelin pentru România are 368 de pagini și include 22 de hărți, aproximativ 600 de adrese (din care 400 cu locuri de cazare și restaurante) și 160 de fotografii. O variantă în limba franceză a Ghidului Verde Michelin pentru România a fost deja lansată în septembrie 2008.

 

Un instrument neprețuit pentru călători atât înainte, cât și în timpul călătoriei lor, Ghidul Verde Michelin România este împărțit în trei părți: secțiunea albastră pentru "Planificarea Vacanței Tale", portocalie pentru "Introducere în România" și verde pentru "Descoperirea României."

 

 

Ghidul Verde Michelin pentru România a fost creat de către experții Grupului Michelin cu sprijinul Departamentului de Cartografie al Michelin România și apoi a fost tradus și publicat de editura Meteor Press.

 

 

 

Contact:

Iolanda Chioaru

Coordonator Marketing

Editura Meteor Press

 

0735 159 302

marketing@meteorpress.ro

 

 

 .: Cosul meu
shopping_cart

Aveti 0 carti in cos, in valoare de 0 RON.

 .: Newsletter

Oferta Biblioteca

PARTENERI

Facebook Twitter LinkedIn