// Evenimente

METEOR PRESS in vizita la Complexul de Servicii Sociale "Sf. Nectarie"


      

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului din Bucuresti (Sector 6), alaturi de cadrele militare si personalul civil al Statului Major General al Armatei Romane, de personalitati din lumea artistica (actori, interpreti de muzica usoara si populara) si de Ansamblul Artistic al Armatei, a organizat la Complexul de Servicii Sociale "Sf. Nectarie", chiar in Joia Mare, un eveniment social-cultural-artistic umanitar dedicat persoanelor varstnice.

 

Organizatorii, sponsorii si partenerii acestora, le-au pregatit batranilor foarte multe surprize, un program artistic de exceptie si daruri din partea reprezentantilor Statului Major General al Armatei Romane. Au fost prezenti printre oficiali ai Primariei Sectorul 6, D.G.A.S.P.C. si ai conducerii Statului Major General, general de armata Mircea Chelaru, gen. mr. dr. Nicolae Roman si lt. col. Angela Beldiman.

Editura METEOR PRESS si directorul acesteia, dl. Gigi Alecu, au facut o donatie de carte cu zeci de "titluri" de referinta din literatura romana si straina, editate in conditii grafice deosebite, pentru Biblioteca Complexului "Sf. Nectarie". Actorii Cristina Stamate - Teatrul de Revista "Constantin Tanase", Cristina Deleanu si Eugen Cristea, Teatrul National Bucuresti, RAOUL, grupul etno MARIUTZE, Daniela Cristea, solista a Teatrului de Revista "Constantin Tanase", June, Lavinia Stoica si Carmen Popa, Izabela Barbu BAND, membrii Ansamblului Artistic al Armatei si orchestra de muzica populara dirijata de Stelian Ungureanu au sustinut un spectacol de zile mari. Specatacolul a fost prezentat de binecunoscutul Octavian Ursulescu.

 .: Cosul meu
shopping_cart

Aveti 0 carti in cos, in valoare de 0 RON.

 .: Newsletter

Oferta Biblioteca

PARTENERI

Facebook Twitter LinkedIn