// Evenimente

Seara de lectura 121: 101 LUCRURI INEDITE DESPRE SHAKESPEARE121.ro si Meteor Press te invita la o Seara de lectura speciala - sa descoperim 101 LUCRURI INEDITE DESPRE SHAKESPEARE – miercuri, 22 februarie 2012, ora 18:30 la Clubul Taranului (Muzeul National al Taranului Roman)

 

Participa:

Dna Carmen Musat, redactor-sef Observator Cultural

Dl Bedros Horasangian, scriitor

Moderator: Daniela Fugaru Kammrath, redactor-sef 121.ro

Actorul Silviu Man va citi cateva fragmente din carte si din opera lui Shakespeare.

 

            101 lucruri inedite despre Shakespeare va poarta în culisele vietii uneia dintre cele mai controversate personalitati din lumea literara.

            A fost Shakespeare certat cu legea? Cat de educat era? Cui au fost dedicate sonetele lui? Care au fost iubirile secrete ale marelui bard? Si, pana la urma, cine a scris, cu adevarat, toate aceste capodopere? Cartea de fata nu ne ofera raspunsuri categorice, dar se citeste, practic, cu sufletul la gura.

            Daca v-a placut filmul Skakespeare in Love, daca va plac misterele si controversele, daca va plac aventurile si povestile de dragoste, atunci trebuie sa cititi aceasta carte.

 

            Autorii, Janet Ware si Al Davis, ne poarta într-o calatorie extrem de bine documentata, si nu lipsita de umor, de pe meleagurile în care s-a nascut bardul din Stratford-upon-Avon si pana la ecourile pe care le-a lasat în inima Americii.

            Traversam o lume fascinanta, cu popasuri revelatoare, plina de informatii inedite si de culoare. Si, chiar daca stim atat de putine lucruri concrete despre omul Shakespeare, dupa ce citim aceasta carte, ne simtim mult mai aproape de aceasta icoana a literaturii universale.

 

 

La editura Meteor Press au mai aparut:

 

101 lucruri inedite despre sex, de Eve Marx

101 lucruri inedite despre Da Vinci, de Shana Priwer, Cynthia Phillips

101 lucruri inedite despre Einstein, de Shana Priwer, Cynthia Phillips

101 lucruri inedite despre francmasoni, de Barb Karg, John K. Young

 

 

 

 

Contact: Iolanda Chioaru

marketing@meteorpress.ro

0735 159 302

 .: Cosul meu
shopping_cart

Aveti 0 carti in cos, in valoare de 0 RON.

 .: Newsletter

Oferta Biblioteca

PARTENERI

Facebook Twitter LinkedIn