// Evenimente

Meteor Press la Gaudeamus 2011


      

 

Editura Meteor Press va invita in perioada 23 – 27 noiembrie 2011 la stadul propriu, numarul 28, nivel 0, din Pavilionul Central Romexpo pentru a celebra cartea in cadrul Targului International de Carte Gaudeamus 2011.

 

Pentru aceasta editie am pregatit doua evenimente de exceptie:

 

Vineri, 25 noiembrie 2011, ora 18:00

Lansarea cartii EXECUTATI PRIN INFOMETARE de Miron Dolot

Invitati:

dl Emil Constantinescu, Presedintele Romaniei in perioada 1996-2000

dl Adrian Cioroianu, istoric

dl Bedros Horasangian, scriitor

 

Executati prin infometare este cea dintai carte dedicata in totalitate foametei provocate intentionat de sovietici in Ucraina in 1932–1933, in cursul careia se estimeaza ca au murit intre cinci si sapte milioane de oameni. Autorul cartii, care a adoptat pseudonimul de Miron Dolot (pe numele sau adevarat Simon Starow), pe atunci in varsta de 16 ani, a asistat la grozaviile de neinchipuit ale acelei perioade. Ajuns in America, la varsta depanarii amintirilor, autorul povesteste, cu adanca durere in suflet, cele intamplate atunci in satul sau, cu familia, rudele si vecinii, oameni harnici, credinciosi, catalogati de regimul comunist drept culaci doar pentru ca aveau, unii, o casa cu acoperis de tabla, o vaca, un cal, putin pamant si refuzau sa se inscrie la colectiv.

Cartea este recomandata de revistele Historia, Foreign Policy si Dilema Veche.

 

Sambata, 26 noiembrie 2011, ora 16:00

Concurs TESTE DE INTELIGENTA

partener:

Mensa Romania

 

Concursul consta in rezolvarea unui test de inteligenta cu 24 de intrebari. Testul de inteligenta este furnizat de Mensa Romania. Limita de timp pentru rezolvarea testului este de 15 minute. Testele vor fi evaluate de un reprezentant Mensa Romania care va acorda punctajul pentru fiecare participant. Participantul care obtine cel mai mare punctaj va fi desemnat castigator.

Inscrierile se vor face in perioada 21 – 24 noiembrie 2011, ultima ora fiind 14:00, online pe adresa de e-mail marketing@meteorpress.ro. Detalii despre inscrieri pe www.mensa-romania.ro si www.meteorpress.ro cat si pe paginile de facebook asociate acestor site-uri.

 

Zilnic, sesiuni de testare a inteligentei coordonate de voluntarii Mensa Romania!

 

 

Regulament

 

Teste de inteligenta

 

Tipul evenimentului: concurs cu premii

 

Organizator: S.C. Meteor Press SRL cu sediul in Bucuresti, str. Bahluiului nr. 1, sector 1, tel/fax 021 222.83.80, inmatriculata la Registrul Comertului sub J40/3507/1999, CUI RO 11678026, avand cont RO85BACX0000000197416000 deschis la Unicredit Tiriac Sucursala Domenii, reprezentata prin Gigi Alecu in calitate de Director General.

 

Perioada de desfasurare: Concursul se va desfasura in perioada 21 – 26 noiembrie 2011. in acest interval este inclusa si perioada de inscrieri.

 

Locul de desfasurare: Concursul propriu-zis se va desfasura sambata, 26 noiembrie 2011, incepand cu ora 16:00 la standul editurii Meteor Press din cadrul Targului International de Carte Gaudeamus 2011, Romexpo, Pavilion Central. Inscrierile se vor face in perioada 21 – 24 noiembrie 2011, ultima ora fiind 14:00, online pe adresa marketing@meteorpress.ro. Mai multe detalii pe www.mensa-romania.ro si www.meteorpress.ro cat si pe paginile de facebook asociate acestor site-uri.

 

Participanti: Pot participa la concurs persoane din Romania cu varsta peste 16 ani. Nu pot participa la concurs membrii Mensa Romania, salariatii organizatorului si rudele de gradul I ale acestora. Numarul maxim de participanti este 10.

 

Desfasurare: Concursul consta in rezolvarea unui test de inteligenta cu 24 de intrebari. Testul de inteligenta este furnizat de Mensa Romania. Limita de timp pentru rezolvarea testului este de 10 minute. Testele vor fi evaluate de un reprezentant Mensa Romania care va acorda punctajul pentru fiecare participant. Participantul care obtine cel mai mare punctaj va fi desemnat castigator. In situatia in care vor exista mai multi castigatori, se va acorda fiecaruia cate un premiu. Inscrierile se vor desfasura online. Fiecare persoana care doreste sa se inscrie la concurs trebuie sa furnizeze urmatoarele date: nume, prenume, telefon, adresa de e-mail, varsta, ocupatie. Vor fi considerati participanti primele 10 persoane care au efectuat inscrierea si au confirmat telefonic participarea la concurs. Inscrierea efectiva se va face pe adresa de e-mail: marketing@meteorpress.ro in perioada 14 noiembrie 2011 ora 10:00 – 24 noiembrie 2011 ora 14:00.

 

Premii si parteneri: Se vor acorda premii pentru cei care au obţinut punctajul cel mai mare. Premiile vor consta in seturi de carti din colectia Meteor Press – Teste de inteligenta, vouchere Mensa in valoare de 25 lei care vor putea fi folosite la o testare oficiala Mensa ulterioara, produse promotionale Mensa. Ceilalti participanti vor primi din partea organizatorului ultimul titlu din colectia Teste de inteligenta – Mensa. Teste logice pentru provocarea mintii si din partea partenerului vouchere in valoare de 25 lei pentru testarile oficiale Mensa si materiale promotionale.

Partenerul organizatorului este Mensa Romania.

 

Organizatorul se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor din perioada de inscrieri precum si punctajele obtinute de participanti. Fiecare participant va afla numai punctajul propriu.

 

 .: Cosul meu
shopping_cart

Aveti 0 carti in cos, in valoare de 0 RON.

 .: Newsletter

Oferta Biblioteca

PARTENERI

Facebook Twitter LinkedIn