// Evenimente

Castigatorii tombolei 'Un Revelion de vis' desfasurata la Gaudeamus 2010


      

  

fotografiile catorva dintre castigatorii super-tombolei "Un Revelion de vis"

 

 

In cadrul Targului de carte Gaudeamus 2010, editura Meteor Press a organizat super-tombola "Un Revelion de vis". Toti cei care au cumparat carti de la standul editurii Meteor Press in valoare mai mare de 30 lei au putut participa la tombola.

 

Extragerea a fost organizata in ultima zi a targului, d-na Cristina Stamate – doamna a teatrului romanesc de revista Constantin Tanase – fiind cea care a purtat noroc participantilor, dumneaei extragand din urna fluturasii castigatori.

 

Au fost 20 de persoane care au castigat seturi de produse Avon, atat pentru doamne, cat si pentru domni. Marele castigator al tombolei este, de fapt, marea castigatoare – d-na Miron Mirela a castigat Revelionul de vis la Istanbul oferit de agentia Promoturism. Intrebata fiind cum s-a simtit cand a aflat ca a castigat premiul cel mare, raspunsul a fost extrem de sincer: "Nu am crezut! Era atat de multa galagie pe fundal, multa informatie, multe felicitari... Nici nu stiam la ce sa fiu atenta! Cand i-am recunoscut vocea d-nei Stamate am zis ca nu are cum sa fie, totusi, o pacaleala. Am inceput sa cred si l-am sunat imediat pe fiul meu impreuna cu care fusesem la targ. Abia dupa doua zile, dupa discutii indelungate cu agentia de turism si cu voi am inceput sa ma obisnuiesc cu ideea. Oricum, a fost pentru prima data in viata mea cand am castigat ceva! Multumesc tare mult!"

 

Editura Meteor Press multumeste tuturor participantilor la tombola si ureaza felicitari tuturor castigatorilor!

 .: Cosul meu
shopping_cart

Aveti 0 carti in cos, in valoare de 0 RON.

 .: Newsletter

Oferta Biblioteca

PARTENERI

Facebook Twitter LinkedIn