// Evenimente

Editura Meteor Press va invita la Targul International de Carte Bookfest 2010In perioada 9–13 iunie 2010 va asteptam la Targul de Carte Bookfest, centrul expozitional Romexpo, pavilion 14, stand B22, cu titluri noi, cu reduceri de 20% din pretul de catalog si carti la preturi promotionale de 5 si 10 lei.

 

In standul Editurii Meteor Press veti gasi volume deosebite scrise de autori celebri, dintre care ii amintim pe Peter Drucker, Michael Porter, Joe Navarro, Joe Vitale, John Gray, Anna Politkovskaia, Gerard de Villiers si multe noutati editoriale: „Jurnal rusesc” de Anna Politkovskaia, „1001 miracole pentru sanatate” de Esme Floyd, „Admiterea in facultate 2010”, „7 lectii de succes pe timp de criza” de Bill George, „Maestrii afacerilor online” de John Middleton, „Cum sa ajungi in top pe Google” de David Viney, „203 retete de hrana vie” de Mihaela Băşoiu şi Mihai Băşoiu, „Practica Yoga”, „SAS Capcana din Bangkok” de Gerard de Villiers, „Codul fiscal 2010” s.a.

 

Sambata 12 iunie 2010, ora 14, la standul Editurii Meteor Press are loc lansarea volumului „Fortareata Ploiesti”, de Jay A. Stout.

Invitati speciali: Ministrul Apararii Nationale Gabriel Oprea, Adrian Cioroianu, fost Ministru al Afacerilor Externe, generalul Ion Aurel Stanciu si generalul de flotila aeriana Ion Dobran (veteran al celui de-al Doilea Razboi Mondial si unul dintre pilotii de vanatoare prezentati in carte).

 

Fragment din carte:

„...Neavand o optiune mai buna, locotenentul roman Ion Dobran coboara trenul de aterizare si se indreapta catre un lan de orz, sperand sa paraseasca avionul inainte ca americanul sa-l poata incendia. «Strang centurile de siguranta si aterizez – mort de frica – , asteptand sa ma rostogolesc pe solul moale.» Imediat ce Me-109 se opreste, Dobran sare afara si priveste spre cer, convins ca P-51 va pica spre el, tragand cu tot armamentul. Nu zareste nimic, ci aude doar tacanitul slab al unui motor de avion care se indeparteaza. Dobran este cuprins de extaz inaintea acestui neasteptat dar de viata...”

 

Editura Meteor Press a luat fiinta in 1999 la Bucuresti si s-a specializat initial in editarea de carte scolara, raspunzand atunci nevoilor unui public format in principal din elevi, studenti si cadre didactice, prin colectiile ce acopera specificul invatamantului primar, al celui gimnazial, liceal si universitar.

Dezvoltarea editurii sta sub semnul paradoxalei unitati in diversitate, deoarece Meteor Press si-a definit bine specificul, ajungand acum sa publice carti din diverse domenii – dezvoltare personala, psihologie, istorie, business, turism, carte practica si de sanatate s.a – , bucurandu-se de aprecierea cititorilor si castigandu-si de-a lungul timpului un public fidel.

 .: Cosul meu
shopping_cart

Aveti 0 carti in cos, in valoare de 0 RON.

 .: Newsletter

Oferta Biblioteca

PARTENERI

Facebook Twitter LinkedIn