// Evenimente

Editura Meteor Press, impreuna cu Burda Romania si Radio 21, a lansat JOI, 26 MARTIE 2009, ORA 18:00, la CARREFOUR BANEASA volumul "1001 miracole pentru infrumusetare" de Esme Floyd


      

      


Cuprinzand remedii pentru problemele de frumusete, dar si sfaturi multiple, de la aplicarea machiajului pana la ingrijirea pielii si tratamentele anti-imbatranire, 1001 miracole pentru infrumusetare ofera metode simple, concise de imbunatatire si intretinere a tonusului si a unei infatisari cat mai naturale.

Evenimentul a fost un succes. Asa cum ne asteptam, reactia doamnelor participante la eveniment a fost una pozitiva lasand sa li se intipareasca pe fata zambete largi la vederea invitatelor noastre: Cristina Stamate (actrita Teatrului de Revista "Constantin Tanase"), Iulianei Marciuc (prezentator si realizator TV, emisiunea MIEZUL ZILEI - TVR1), Ana Maria Donosa (actrita Teatrului de Revista "Constantin Tanase"), si Ana Maria Nica (redactor sef revista Ioana).

Multumim celor care au sprijinit in toate felurile acest eveniment. Multumim partenerilor: Burda Romania, revista Ioana, Radio 21 si Carrefour.
Multumim participantilor.
Multumim invitatilor care au avut o atitudine deschisa si au contribuit la succesul evenimetului.

 .: Cosul meu
shopping_cart

Aveti 0 carti in cos, in valoare de 0 RON.

 .: Newsletter

Oferta Biblioteca

PARTENERI

Facebook Twitter LinkedIn