// Eficienta in business // Limbajul secret de business.Cum să ...

Limbajul secret de business.Cum să descifrezi comportamentul cuiva  în numai trei secunde sau mai puțin - Kevin Hogan
Limbajul secret de business.Cum să descifrezi comportamentul cuiva în numai trei secunde sau mai puțin

Editura:Meteor Publising

Pret intreg: 35.00 RON
Pret pe site: 31.5 RON (TVA inclus)Disponibilitate: la cerere
Pentru comenzi va rugam sa ne scrieti pe adresa de email carte@meteorpress.ro


Descriere carte:

 

A face afaceri înseamnă să îți asumi riscuri calculate și să iei decizii spinoase pe baza celor mai bune informații pe care le ai. Indiferent dacă negociezi un acord cu un client sau colaborezi cu un coleg la realizarea unui proiect, când știi ce gândește celălalt, ești întotdeauna în avantaj.

În Limbajul secret de business, Kevin Hogan dezvăluie cunoștințe fundamentale despre limbajul corporal și despre felul cum influențează el atitudini, acțiuni și rezultate.

Bazată pe experiența de douăzeci de ani a lui Kevin Hogan în comunicare, influențare și convingere, cartea explică elementele-cheie ale limbajului corporal. Explorează aspecte precum înțelesul pe care îl au îmbrăcămintea purtată de oameni și simbolurile cu care ei se înconjoară și detaliază importanța diferitelor contexte în care are loc comunicarea. În plus, Kevin Hogan te învață cum să-ți manipulezi propriul limbaj corporal ca să poți ține sub control informațiile pe care le dezvălui celor din jur.

Pentru prima oară, Limbajul secret de business aplică secretele puțin știute ale limbajului corporal și comunicării nonverbale în domeniul afacerilor. Dacă ești director, agent de vânzări, negociator, proprietar al unei firme sau ai oricare alt tip de profesie care te pune în mod regulat în contact cu ceilalți oameni, abilitățile și cunoștințele din această carte constituie pentru tine unelte de o valoare inestimabilă pentru dobândirea succesului în activitatea profesională și în viața personală.

 

Kevin Hogan este unul dintre cei mai proeminenți experți americani în limbajul corporal și specialist în instruirea personalului. Deține un doctorat în psihologie și oferă consultanță multora dintre cele mai mari și mai bine-cunoscute companii și organizații. De același autor, la editura Meteor Press a mai apărut și Persuasiunea mascată.

 

 


De acelasi autor:


Colectie: Eficienta in business

ISBN: 978-973-728-698-7

Format: 14.5x21

Nr. pagini: 256

An aparitie: 2018

Cine a cumparat aceasta carte a mai cumparat:

Go Back
 .: Cosul meu
shopping_cart

Aveti 0 carti in cos, in valoare de 0 RON.

 .: Newsletter

Oferta Biblioteca

PARTENERI

Facebook Twitter LinkedIn