![]() |
Berea artizanala. Ghidul complet al berarului amator
Klaus Kling Editura:Sport-Turism
Pret intreg: 50.00 RON
Pret pe site: 45 RON (TVA inclus)
Adauga in cos - In Stoc
|
Fabricarea artizanala a berii are o veche tradiție. Timp de secole, s-a asimilat in multe locuri cu „activitatea casnica zilnica”, la fel cum era coacerea painii. Redescoperita la noi in anii 80, dupa ce legislația a devenit mai toleranta, se bucura de o audiența in creștere constanta – recent și sub sloganul „Berea Craft”, careia autorul ii dedica un intreg capitol, deoarece accentueaza diversitatea și creativitatea in acest domeniu.
Berea nu e chiar atat de greu de fabricat. Insa, inainte de toate, este fascinant sa vezi cum, cu doar cateva ustensile și cu inca și mai puține ingrediente, se pot „fierbe” o multitudine de beri pline de nuanțe (blonde, brune, efervescente, gustoase etc.). Este o experiența speciala sa cunoști intreaga paleta de beri naturale, cu gust amplu și nealterat – și asta doar cu cheltuieli reduse.
Manualul de fața, bogat ilustrat, ofera numeroase sugestii și informații:
• De la orz la bere – cum funcționeaza?
• Metodele de fierbere – procedeul de brasaj sau cel cu extract, diferențele, modul de lucru.
• Ce ustensile ii sunt necesare berarului?
Instrumentele clasice și cele foarte noi.
• Fabricarea berii acasa – explicata și inregistrata pas cu pas.
Cu peste 100 de rețete de bere, alese din intreaga lume, modificate special pentru a fi preparate intre proprii patru pereți.
Incepand cu prezenta editie, aceasta carte de specialitate devine manualul oficial si ghidul cursului de certificare "Berar artizanal (IHK)", care va fi oferit in viitor de IHK (Camera de Comert si Industrie) in Oberfranken Bayreuth si se va desfasura in Kulmbach.
Colectie: Gastronomie
ISBN: 9786069415016
Format:
Nr. pagini: 236
An aparitie: 2017
- #24 centimetri - Adi Hadean
- Preparate vegetariene si ovo-lacto-vegetariene - Elisabeta Iorga, Marius Iorga
- Homo carnivorus. Impactul alimentatiei pe baza de carne - Michel Leboeuf, Michel Quintin
- Retete din peste si fructe de mare - Elisabeta Iosefina Iorga, Marius Iorga
- Conserve din legume si fructe - Elisabeta Iosefina Iorga
