![]() |
Dulciuri pentru sarbatori
Elisabeta Iorga si Marius Iorga Editura:Meteor Publishing
Pret intreg: 15.00 RON
Pret pe site: 13.5 RON (TVA inclus)
Adauga in cos - In Stoc
|
Sarbatorile sunt printre cele mai placute momente din viata noastra, fiind legate de traditii religioase si culturale sau marcand clipe de neuitat pentru membrii familiei si prietenii dragi.
Orice masa festiva se incheie cu platouri de deserturi frumos aranjate, frumos colorate, frumos ornate, dar mai ales delicioase. Cartea contine retete de fursecuri, prajituri, tarte, placinte, cozonaci, pasca, inghetate, torturi si bauturi festive. Mireasma sublima a cozonacilor insoteste obligatoriu Craciunul si Pastele la toti romanii. Sarbatoarea pascala aduce in plus traditionala pasca, cu umpluturile delicioase. Torturile – etajate sau simple, cu ciocolata sau cu frisca, cu fructe sau cu crema – sunt nelipsite de la nicio masa festiva.
Toate preparatele, dar cu deosebire deserturile, sunt mai intai „mancate din ochi” si abia apoi intervin si celelalte simturi. De aceea autorii ofera multe sugestii pentru decorare si sfaturi practice, astfel incat cele mai spectaculoase deserturi de casa sa devina cu adevarat accesibile tuturor cititorilor
Colectie: Gastronomie
ISBN: 978-973-728-570-6
Format: 13x20
Nr. pagini: 144
An aparitie: 2012
- 501 retete din bucataria romaneasca - Mihai Basoiu
- 201 retete de mancaruri pregatite rapid si sanatos - Mihai Basoiu
- Paste - Academia Barilla
- Berea artizanala. Ghidul complet al berarului amator - Klaus Kling
- Deserturi - Academia Barilla
