// Anunturi

Meteor Press prezentă pe Strada cu Cărți la Sibiu, în Piața Mică 

În perioada 9 – 12 iunie 2016, Editura Meteor Press anunță prezența sa la Sibiu în Piața Mică, în cadrul evenimentului cultural dedicat carții, Sibiu Book Festival.

La standul editurii vă așteptăm cu noi apariții din domeniul istoriei, cu o bogată colecție de carte religioasa și multe alte lucrări, care vă vor provoca la o binemeritată lectură de vacanță.

Reducerile de preț vor fi cuprinse între 30 % și 70%.


Domeniul carții de istorie s-a remarcat prin aparițiile în limba româna a unor titluri recunoscute pe piața editorială din lume precum: Floarea deșertului.Călătoria extraordinară a unei nomade din deșert, de Waris Dirie – în traducerea lui Mihai Dan Pavelescu, Torționarele lui Hitler. Femei germane pe câmpurile naziste ale morții, autor Wendy Lower – în traducerea lui Eugen Damian, Alice Herz-Sommer Grădina Edenului în mijlocul iadului, autori Melissa Müller, Reinhard Piechocki, în traducerea Alexandrei Catrina Ciornei, Infernul de pe Frontul de Est. Jurnalele unui Panzerjäger german 1941-1943, de Christine Alexander si Mason Kunze, în traducerea lui Eugen Damian etc.

În colecția de carte religioasă, anunțăm noi apariții editoriale: “Iisus Hristos în legendele românești”, de A. Pascu, Sufletul între rai și iad, de Costion Nicolescu, Hristos este plinătatea vieții, de Sfântul Porfirie din Kavsokalivia, Vechiul Testament - izvor spiritual al limbii romane, de Pr. Prof. Univ. Dr. Emilian Cornitescu etc. s-au înscris printre preferințele cititorilor.


Atragem atenția asupra altor titluri, alături de colecția de cartea de istorie și de cea religioasă: Engleza distractivă pentru 8 – 9 ani și Engleza distractivă pentru 10 – 11 ani, seria Larousse; reeditări - Persuasiunea mascată. Tactici și trucuri psihologice pentru învingători, de Kevin Hogan și James Speakman, Amplificați-vă forța mentală, de Bill Lucas etc.


Bunăoară, vă așteptăm la Sibiu la un festin literar de vacanță!

 .: Cosul meu
shopping_cart

Aveti 0 carti in cos, in valoare de 0 RON.

 .: Newsletter

Oferta Biblioteca

PARTENERI

Facebook Twitter LinkedIn